logo

Over notenshop De Notenbeer

Uw specialist in noten en natuurvoeding

De Notenbeer is jouw online noten, zaden en gedroogd fruitspecialist. Onze notenwinkel bied je de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Van over de hele wereld biedt de Notenbeer het meest uitgebreide assortiment  aan noten en gedroogd fruit wat je maar online kunt vinden. Onze dagverse producten zijn niet blootgesteld aan chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest.

Bij de Notenbeer staat het welzijn van mens en milieu voorop en dat is natuurlijk een prettige gedachte, want zo kun je met een gerust hart genieten van de allerbeste noten, zaden, gedroogd fruit, muesli en granen!

Vanuit de boom

Via De Notenbeer

Bij u thuis

Dé beer, die van noten houdt – De Notenbeer

Het Verhaal

Bij notenwinkel de Notenbeer vinden wij dat iedereen moet kunnen genieten van de beste smaken van over de hele wereld! Bewust omgaan met gezonde voeding moet voor iedereen vanzelfsprekend zijn en hoeft helemaal niet duur te zijn vinden wij bij de Notenbeer. Onze dagverse noten en producten zijn beter voor mens, milieu en jouw portemonnee. Koop je je producten bij de Notenbeer dan weet je zeker dat je producten in huis heb die vrij zijn van enige chemicaliën en direct zijn gekocht van lokale bedrijven van over heel de wereld. Op die manier draagt de Notenbeer ook haar steentje bij aan een betere wereld voor iedereen!

Dagvers, Lekker & Gezond

Ons Assortiment

De Notenbeer heeft een zeer uitgebreid assortiment van topkwaliteit producten. Zo kun je bij onze online notenwinkel terecht voor noten, zaden, muesli en diverse granen, chocolade, gedroogd fruit en diverse originele geschenken/pakketten. Leuk als een origineel cadeau of zomaar een keer om iemand te verrassen of op een originele manier te bedanken. En online bestellen? Dat gaat bij de Notenbeer simpel, veilig en snel.

Duurzaam

We proberen zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken.

Rijk assortiment

Meer dan 100 producten uit 35+ verschillende landen.

Snelle levering

Vóór 15:00 besteld = Volgende werkdag in huis!

logo

Topkwaliteit

We selecteren ons assortiment gebaseerd op topkwaliteit en smaak!

Altijd Vers

Alles wordt dagelijks verpakt en verzonden. We werken niet met voorverpakte producten.

Ook Biologisch

Onze biologische producten zijn SKAL gecertificeerd.

Altijd Vers

Doe je je bestelling vandaag voor 15:00 dan heb je deze in principe de volgende werkdag gewoon in huis en kun je genieten van onze topkwaliteit. Zodra er een bestelling bij ons binnenkort pakken we deze voor je in, bij de Notenbeer krijg je het dus altijd vers. Overigens betaal je bij bestellingen vanaf  €50 geen verzendkosten!

100% Klantfocus

Naast het leveren van de allerbeste verse producten vinden wij de service naar onze klanten heel belangrijk. Onze klantenservice is dan ook gewoon zes dagen per week geopend van maandag tot en met zaterdag voor al uw vragen. Heeft u opmerkingen? Laat het ons weten,  we waarderen je mening!