Noten groothandel

Wij zijn De Notenbeer, naast particuliere bestellingen via onze notenshop, leveren wij ook onze topkwaliteit noten zakelijk aan diverse bedrijven zoals notenwinkels, restaurants, sportscholen, hotels, supermarkten, chocolaterieën en andere retailers. Wij zijn dé noten leverancier voor uw bedrijf! We zorgen voor maatwerk waarbij we altijd scherpe prijzen, uitmuntende service en snelle leveringen kunnen garanderen. Wij bieden een ruim assortiment van topkwaliteit noten en natuurvoeding. U kunt gemakkelijk bij ons noten in bulk bestellen. Ook bieden we diverse inpakmogelijkheden en verschillende private label variaties. Naast noten zijn wij ook een groothandel in zuidvruchten, pitten, zaden en superfoods.

Noten groothandel De Notenbeer

Noten in bulk kopen

Bij onze noten groothandel kunt u gemakkelijk grote hoeveelheden noten in bulk kopen. Ons assortiment bestaat uit diverse varianten zoals ongebrande, gebrande, geroosterde, gezouten, ongezouten en biologische noten. Verder kunt u bij ons ook andere populaire noten in bulk kopen, zoals amandelen, cashewnoten, hazelnoten, walnoten, macadamianoten, pistachenoten, paranoten, pecannoten en borrelnoten. Naast deze verschillende soorten noten, leveren wij ook onze unieke notenmixen in grote hoeveelheden. Onze notenmixen zijn uniek en worden speciaal samengesteld door onze notenspecialisten om nieuwe en unieke smaakcombinaties te laten ervaren. Al onze mixen worden dagelijks vers gemaakt.

Biologische noten groothandel: SKAL-gecertificeerd

De Notenbeer Groothandel levert enkel noten van hoge kwaliteit. Onze specialisten selecteren ons assortiment zorgvuldig op kwaliteit, échte smaak en herkomst. Ook zijn we SKAL-gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen voor voedselveiligheid en biologische producten mogen verkopen. Dus als u bij De Notenbeer biologische noten afneemt, kunt u er zeker van zijn dat u 100% biologische noten ontvangt. Onze biologische producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bewerking. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmest of bestrijdingsmiddelen die slecht zijn voor planten, bomen, dieren of het milieu. Op deze manier zijn deze noten niet alleen goed voor ons, maar ook voor het milieu! Daarnaast werken wij voornamelijk met duurzame materialen en proberen het gebruik plastic zo veel mogelijk te vermijden. Bij De Notenbeer kunt u dus ook terecht voor biologische noten en natuurvoeding.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Noten groothandel De Notenbeer

Scherpe prijzen

De kracht van onze noten groothandel is groot inkopen. Daarnaast hebben wij goed contact met onze leveranciers, verspreid over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij altijd scherpe en interessante prijzen aanbieden. We proberen uiteraard ook altijd de scherpste prijs aan te bieden voor onze klanten! U kunt voor onze actuele prijzen contact met ons opnemen.

Snelle levering

Omdat wij u graag helpen met het aanbieden van maatwerk, denken we graag mee met uw wensen en mogelijkheden. U kunt terecht bij onze noten groothandel voor als u noten in bulk wilt kopen, of als u op zoek bent naar een specifieke samenstelling van gedroogd fruit, noten en zaden en verpakte producten. Voor elke gewenste hoeveelheid, kunnen wij een geschikte en zeer snelle levering realiseren. Vaak kunt u al dezelfde dag al afhalen of wij leveren de bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Ook bij grote afnames kunnen wij op locatie leveren.

Gemakkelijk te bestellen bij onze noten groothandel

We zorgen ten alle tijden voor een soepel proces bij zowel het bestellen van noten in bulk als bij op maat gemaakte bestellingen. Zo krijgt u een vast aanspreekpunt (eigen accountmanager) en geven onze ervaren specialisten advies op maat. U kunt gemakkelijk uw bestelling plaatsen via de productenlijst van onze noten groothandel.

Wij hechten veel waarde aan een uitgebreid noten assortiment met enkel hoge kwaliteit noten en waarborgen dit voor ons gehele assortiment. Zo bieden wij de garantie dat al onze bestellingen vers en zeer snel geleverd worden. Dit is een vooraanstaand kenmerk van De Notenbeer wat veel klanten als prettig ervaren.

Uitmuntende service

We zorgen ervoor dat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt. Daarnaast geven onze ervaren inkopers advies op maat.

Biologische producten

Ruime keuze uit biologische producten. Ook zijn we SKAL-gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen voor voedselveiligheid en biologische producten mogen verkopen.

Rijk assortiment

Bij ons kun je voordelig online meer dan 150 producten afkomstig van over de hele wereld in bulk bestellen!

Waarom noten groothandel
De Notenbeer?

logo

Topkwaliteit

Ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, smaak en herkomst.

Snelle levering

Gratis afhalen op dezelfde dag of binnen 1-2 (werk)dagen geleverd. Bij grote afnames leveren we ook gratis op locatie.

Scherpe prijzen

Onze kracht is groot inkopen. Hierdoor kunnen wij altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen!

Groothandel noten en zuidvruchten

Naast noten kunt u ook zuidvruchten, pitten, zaden en superfoods bij ons kopen. We hebben verschillende soorten gedroogd fruit zoals diverse zuidvruchten, dadels, gedroogde bessen, mango’s, appels, perziken en meer. Ook hebben we verschillende varianten zoals gezoet, ongezoet en zonder extra toevoegingen. Verder kunt u bij ons ook terecht voor diverse pitten, zaden en superfoods.

Dus wilt u gedroogd fruit, pitten, zaden of superfoods in bulk kopen of bent u op zoek naar een groothandel waar u grote hoeveelheid hiervan kunt laten verpakken? Dan bent u bij noten en zuidvruchten groothandel De Notenbeer op het juiste adres.

Ons team is continu bezig met het uitbreiden van ons huidige assortiment, dus wilt u de actuele productenlijst ontvangen? Neem dan contact met ons op!

De Notenbeer is dé groothandel in noten, zuidvruchten, pitten, zaden, superfoods en chocoladeproducten. Ons assortiment bestaat uit diverse categorieën.

Ons assortiment kent diverse variaties in kwaliteiten en verpakkingen. Zo hebben we grote bulkverpakkingen van 20 kg, maar ook kleinere dozen van 3 kg. Neem gerust contact met ons op voor extra informatie over alle mogelijkheden. Onze specialisten geven u ook graag advies op maat!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op +31 85 06 03 499 of per e-mail naar zakelijk@denotenbeer.nl.