De Notenbeer

Filteren
Chocolade callets

Chocolade druppels

van échte Callebaut!

Toont alle 3 resultaten

Chocolade druppels voor chocolademelk

Chocolade callets worden vaak gebruikt om chocolademelk mee te maken. Met chocolade callets smaakt je chocolademelk nog rijker dan alleen met cacaopoeder. Voeg ongeveer 4 eetlepels van deze choco druppels in een mok en voeg er hete melk eraan toe. Goed roeren en je heb een heerlijke warme zoete drankje! Eventueel kunt er nog kaneel aan toevoegen en nog wat slagroom bovenop voor een ware luxe traktatie voor jezelf!

Chocolade druppels kopen

Bij De Notenbeer kun je voordelig online chocolade druppels bestellen. In ons assortiment vind je pure, melk en witte chocolade callets. Ze zijn gemaakt van échte Callebaut chocolade. Callebaut is de grootste chocoladefabrikant ter wereld!

Ze zijn ideaal om mee te bakken of te gebruiken als garnering voor desserts. Ze zijn super handig! Je hoeft geen grote brokken chocolade in ongeveer gelijke stukken meer te breken. Daarnaast smelten ze veel ook sneller dan brokken. Verder kun je ze weer makkelijk opbergen in de voorraadkast door de handige hersluitbare verpakking.

Profiteer nu van onze voordelige bulkverpakkingen!

Terug
Filteren
0
Winkelmandje
Winkelmandje is leeg...Bestellen

Chocolade druppels

Chocolade druppels zijn kleine ronde stukjes chocolade. Ze worden ook wel chocolade callets of choco drops genoemd. Deze handige en heerlijke druppels zijn gemaakt van de fijnste Belgische chocolade en geschikt om te smelten. Je kunt ze ook gebruiken om desserts en ijs mee te garneren. In ons assortiment vind je diverse varianten callebaut chocolade druppels, die je voordelig online kunt kopen in onze notenshop!

Callebaut chocolade druppels

Onze chocoladedruppels zijn gemaakt van échte Callebaut chocolade. Barry Callebaut is de grootste producent van hoogwaardige chocolade- en cacaoproducten ter wereld en verantwoordelijk voor ruim 25% van alle chocoladeproducten ter wereld. Deze heerlijke en handige Callebaut chocolade druppels geven je ook een ongekend gebruiksgemak. Je kunt ze heel makkelijk en snel smelten. Het in stukken hakken van een chocoladeblok is verleden tijd. De callebaut chocolade callets smelten veel sneller dan een blok chocolade, dus je kunt zo dus veel sneller je recepten klaarmaken.

Daarnaast zijn ze te verwerken in diverse recepten. Zo kun je er veel lekkers mee maken. Bijvoorbeeld: chocolade bonbons, chocolade saus, ganache, chocochip koekjes, maar ook voor het maken van pralines of andere heerlijke zelf gemaakte chocoladerepen. Je kunt de callets ook gebruiken voor decoratie bovenop de taarten om er een kunstwerk van te maken. Ook zie je ze steeds vaker terug op ijsjes. Ook zijn ze gemaakt van traceerbare en 100% duurzame cacao.