Chocolade Hazelnoten Melk

Vanaf 3,50

Chocolade hazelnoten melk zijn een échte bestseller. De hazelnoten zijn omhuld met laagje melkchocolade en vormen het perfecte tussendoortje.

250 gram
3,50
500 gram
6,75
1000 gram
10,95
5000 gram doos
47,50

Bij aankoop ontvangt u tot 24 Punten                                  

Beschrijving

Chocolade hazelnoten melk

Chocolade hazelnoten melk zijn een perfect tussendoortje voor wie zin heeft in iets zoets en onweerstaanbaar lekkers. Ze zijn omhuld met een volle laag melkchocolade, waardoor ze een verrukkelijke snack zijn die moeilijk te weerstaan is. Onze melkchocolade hazelnoten zijn een échte bestseller! 

Wie houdt er niet van melkchocolade met noten? Ze zijn de perfecte combinatie van zoet en nootachtig, en ze smelten gewoon in de mond. Ze worden gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Wij garanderen dat je er dol op zult zijn.

Melkchocolade met hazelnoten

Ideaal als tussendoortje, om cadeau te geven, of zelfs gewoon als traktatie voor jezelf. Deze chocolade hazelnoten melk zijn heerlijk en van topkwaliteit. Al jaren een échte klassieker! Ze zullen zeker bij iedereen in de smaak vallen, dus aarzel niet en probeer ze vandaag nog. Deze melkchocolade hazelnoot zal je nooit teleur stellen! Kinderen en volwassenen zijn er dol op!

Bekijk ook eens de variant met pure chocolade of onze heerlijke mix!

 Voedingswaardes

     Per 100 gram

Energie in KJ/Kcal

2385/569

Vetten38,4
–      Verzadigd13,9
Koolhydraten46,8
–        Suikers45,7
Eiwitten7,8
Voedingsvezels4,2
Zout0,08

Extra informatie

IngrediëntenHazelnoten, suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, E414, E322 (soja), E904, zonnebloemolie en natuurlijk
vanille aroma.
AllergenenBevat noten, melk (lactose) en soja. Kan mogelijk sporen bevatten van gluten, andere noten, pinda’s en sesam. 
Biologisch?Niet biologisch
BewaaradviesKoel, droog en donker bewaren
MerkDe Notenbeer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chocolade Hazelnoten Melk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.